www.poker1.pl / Cash Games / Początek! prosze o radę
Autor Wiadomość
prTONNY
Użytkownik

Status: Junior
# Wysłany: 16 Sty 2010 14:08
Odpowiedz 

Witam planuje rozpocząć przygodę z pokerem na serwisie poker stars . Moge poświęcic na pokera 40$ mam pytanie . Jakie stawki i jakie wpisowe do turniejów jest odpowiednie z takim bankiem zeby uniknąć stracenia calej kasy ? Co proponujecie na początek jakies rady ? prosze o wszystko co moze mi sie przydać .pozdrawiam

gawitch
Użytkownik

# Wysłany: 16 Sty 2010 19:19
Odpowiedz 

poczytaj artykuły chociazby na tej stronie, bedziesz wiedział

prTONNY
Użytkownik

# Wysłany: 16 Sty 2010 22:11
Odpowiedz 

Przeczytałem w takim razie wydaje mi sie iż na bank 40$ odpowiednie na początek będą stawki .1/.2 i wpisowe 2$ oraz turnieje od 10 centow do 1$ maks .No cóż zobaczymy jak mi pojdzie ale na pewno przeczytane artykuły pomoga

Brunson23
Użytkownik

Status: Member
# Wysłany: 16 Sty 2010 22:43
Odpowiedz 

Słuchaj. Moim zdaniem powinienies zaczac na Paraidsepoker. Minimum wpisowego 10 zł więc wpłać sobie ile zechcesz. Zreszta duzo Polakow duzo freerolli. Jesli chodzi o stawki. Obliczmy z 40 $ 5%. Otóż 40 * 0,05= 2.
Takim sposobem(grania za 5% bakrolla) Chris Ferguson z zera zrobił 10000$ w 16 miesiecy bez robienia wplaty!. Radze ci zaczac na nizszych stawkach. POZDRO!

Brunson23
Użytkownik

Status: Member
# Wysłany: 16 Sty 2010 22:46
Odpowiedz 

OOOoo. Mysłałem ze chodzilo ci o stawki 1/2. Wiec dobrze wszytsko obliczyles. :>)

Twoja odpowiedź
Pogrubiony  Pochylony  Podkreślony  Zdjęcie  YouTube URL  URL 

» Login  » Hasło 
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą wysyłać posty. Zaloguj się zanim wyślesz wiadomość lub zarejestruj się.

poker
Online: Gości - 1
Zalogowanych - 0
Najwięcej użytkowników online: 20 [7 Lip 2010 17:41]
Gości - 20 / Zalogowanych - 0