| Autor |
Wiadomość |
sojek
Użytkownik
|
# Wysłany: 12 Sty 2010 11:50
Odpowiedz
Czy dostał ktoś z was juz nagrody z serwisu fanipokera.pl? Ja czekam 15 dni roboczych i nic co prawda jeszcze jest 5 dni roboczych zeby doszlo ale troche sie już martwie. Jeżeli dostaliscie nagrode to przyszła pocztą czy kurierem z góry dzięki za info.
|
Michasia
Użytkownik
|
# Wysłany: 12 Sty 2010 14:11
Odpowiedz
Ja otrzymalem. Przyszla poczta. Pamietaj, ze to 20 dni roboczych, wiec nie mozesz liczyc sobot, niedziel i swiat. U mnie przyszla po 18 dniach roboczych.
|
sojek
Użytkownik
|
# Wysłany: 12 Sty 2010 14:48
Odpowiedz
O.k dzięki zatem musze jeszcze czekać
|
sojek
Użytkownik
|
# Wysłany: 14 Sty 2010 10:18
Odpowiedz
14 dzien roboczy oczekiwania i nic
|
Admin
Administrator
|
# Wysłany: 15 Sty 2010 13:00
Odpowiedz
Wszystko dojdzie, o nic się nie martw. FaniPokera.pl to w 100% wiarygodny serwis 
|
sojek
Użytkownik
|
# Wysłany: 18 Sty 2010 21:09
Odpowiedz
16 dzień wciąż czekam?Jakieś to dziwne ,ze tak późno wysyłają
|
Admin
Administrator
|
# Wysłany: 19 Sty 2010 12:09
Odpowiedz
Zamawiają praktycznie od razu. Ale to realizuje sklep w UK, no i przesyłka z UK.
|
sojek
Użytkownik
|
# Wysłany: 19 Sty 2010 14:07
Odpowiedz
Tak ale wątpie zeby teraz jak jest 16 dzien to nagle wyliczyli i ze jutro mi przyjdzie. Co zrobić jak nie przyjdzie??
|
sojek
Użytkownik
|
# Wysłany: 20 Sty 2010 19:26
Odpowiedz
DO ADMINA! Dostałem nagordę ale... wejściówka jest przystosowana do angielksich gniazdek. Teraz zeby zagrac z moejj nagody musze wydac 40 zloty na przejściówkę na polski kontakt. Nie powinienem za to płacić, czuję się w pewnym stopniu oszukany!!!
|
filip198811
Użytkownik
|
# Wysłany: 8 Lut 2010 16:56
Odpowiedz
chcialbym sie dowiedziec czy walizki dostaja wszyscy czlonkowie grupy czy tylko jest jedna dla administratora grupy ?
|
robal_haz
Użytkownik
|
# Wysłany: 9 Lut 2010 12:12
Odpowiedz
sojek to co napisales jest smieszne :P , ale bydlaki z tych anglików dali ci konsole za darmo z angielskim wejsciem ;/ a ty musiales wydac astronomiczne 40 zł na przejsciowke ;/ powinni ich zamknac
|
prosty
Użytkownik
|
# Wysłany: 9 Lut 2010 14:03 - Edytowany przez: prosty
Odpowiedz
DO ADMINA! Dostałem nagordę ale... wejściówka jest przystosowana do angielksich gniazdek. Teraz zeby zagrac z moejj nagody musze wydac 40 zloty na przejściówkę na polski kontakt. Nie powinienem za to płacić, czuję się w pewnym stopniu oszukany!!!
SKANDAL !! Jako protest odeślij im konsolę (możesz najpierw ją wysłać do mnie to ja im odeślę - obie przesyłki na mój koszt !!!).
Napisz mi na PW swój adres to wszystkie formalności załatwię za ciebie żebyś nie musiał tracić czasu (czas to pieniądz)
|
sojek
Użytkownik
|
# Wysłany: 11 Lut 2010 23:44
Odpowiedz
sojek to co napisales jest smieszne :P , ale bydlaki z tych anglików dali ci konsole za darmo z angielskim wejsciem ;/ a ty musiales wydac astronomiczne 40 zł na przejsciowke ;/ powinni ich zamknac
ROBAL HAZ dzieciaku sam jesteś śmieszny. Jakbyś nie wiedział to konsola nie jest za darmo i gdyby nie ona miałbym zwrot kasy za punkty fpp więc nie wtrącaj się do rozmowy jak nie wiesz o co chodzi bo robisz z siebie błazna. Aż żal pisać co myślę o tobie...
|
rbortniczuk
Użytkownik
|
# Wysłany: 11 Mar 2010 16:44 - Edytowany przez: rbortniczuk
Odpowiedz
czy admin wie może kiedy nastąpi aktualizacja pkt na fanipokera? nie było jej już od ponad tygodnia
edit: forum dziala cuda, tuż po napisaniu posta nastąpiła aktualizacja,lol
|