| Autor |
Wiadomość |
retsoop
Użytkownik
|
# Wysłany: 1 Lut 2010 02:33
Odpowiedz
Bralem udzial w turnieju pokerliga extra i na prawie 2800 osob zajalem 1 miejsce co daje mi prawo do Laptopa. Moze ktos podpowie co mam zrobic zeby go otrzymac?pisac do sportingbet?
|
Brunson23
Użytkownik
|
# Wysłany: 1 Lut 2010 09:45
Odpowiedz
Gratuluje, ale pojecia nie mam co masz zrobic 
|
rbortniczuk
Użytkownik
|
# Wysłany: 1 Lut 2010 10:48
Odpowiedz
nie musisz, za chwilę sami powinni się do Ciebie odezwać. Poproszą o adres wysyłki i pozostanie Ci czekanie. Trochę to trwa, przechodziłem ten proces gdy wygrałem ipoda w tym samym turnieju.
|
retsoop
Użytkownik
|
# Wysłany: 1 Lut 2010 19:50
Odpowiedz
rbortniczuk a w jaki sposob sie z Toba skontaktowali? telefonicznie czy mailowo? Napisalem do nich maila wczoraj po wygranej ale narazie nie odpisali...
|
rbortniczuk
Użytkownik
|
# Wysłany: 1 Lut 2010 20:35
Odpowiedz
mailowo. ja tez do nich pisalem, rozmawialem na czacie z konsultantem , ale wystarczy poczekac az sami sie odezwą, wystarczy podac adres i czekac bo przesyłka nadawana jest z anglii. za listopad dostalem przed świętami. ok 3 tyg po turnieju. odezwali się chyba ok 7 grudnia.
|
retsoop
Użytkownik
|
# Wysłany: 1 Lut 2010 21:17
Odpowiedz
Dzieki za odpowiedz. Pozostaje mi poczekac
|
Admin
Administrator
|
# Wysłany: 3 Lut 2010 12:05 - Edytowany przez: Admin
Odpowiedz
retsoop - z tego co wiem to zostałeś już poproszony o dane do przesyłki i na nie czekają!
PS
Gratulacje!
|
rbortniczuk
Użytkownik
|
# Wysłany: 3 Lut 2010 12:46
Odpowiedz
czy admin wie kiedy odbędzie się turniej z pulą 4000E dla graczy, którzy brali udział w rozdaniach 1.999.999.899 do 1.999.999.999?
|
retsoop
Użytkownik
|
# Wysłany: 3 Lut 2010 19:35 - Edytowany przez: retsoop
Odpowiedz
Witam ponownie. Adminie skad wiesz ze juz poprosili mnie o dane i w jaki sposob to zrobili? Bo na mojej skrzynce mailowej nic nie ma...Prosze o odpowiedz.
|
rbortniczuk
Użytkownik
|
# Wysłany: 3 Lut 2010 20:22
Odpowiedz
to może po prostu napisz do supportu , wyjaśnij o co chodzi , jaki turniej kiedy się odbył i podaj adres wysyłki.
|
retsoop
Użytkownik
|
# Wysłany: 3 Lut 2010 21:48
Odpowiedz
Wlasnie to zrobilem i to juz dwa razy ale zostalo to bez odpowiedzi...raz pisalem na maila i raz poprzez ich formularz kontaktowy na stronie...
|
rbortniczuk
Użytkownik
|
# Wysłany: 3 Lut 2010 21:56
Odpowiedz
nie jestem tym wcale zaskoczony ja dobijałem się przez dwa tygodnie z prośbą o potwierdzenie nadanie ipoda. nadaremno. rozmawiałem z konsultantami na czacie oni jednak nie mogą nic zrobić ani potwierdzić, mogą tylko popchnąć sprawę dalej. po tym jak zaraz po turnieju poproszono mnie o adres nie miałem z nimi żadnego kontaktu, po prostu któregoś dnia ipoda przyniósł kurier. bez żadnej zapowiedzi . zresztą już na tym forum ciężko doprosić się o odpowiedź więc czego się spodziewać od supportu. PS sprawdź maile w spamie może tam trafiły. Pozdrawiam
|
kurk
Użytkownik
|
# Wysłany: 25 Lut 2010 10:38
Odpowiedz
Siemka! I jak tam, dostałeś laptopa? Ja czekam na iPoda i narazie to nikt nic nie wie
|
retsoop
Użytkownik
|
# Wysłany: 25 Lut 2010 21:16
Odpowiedz
Witam. Po turnieju odezwali sie do mnie (oczywiscie po moich mailach i telefonie) i poprosili o dane do wysylki laptopa i... tyle informacji z ich strony. Prawie po 3 tygodniach oczekiwania napisalem maila do poker manager-a i oto co mi odpisal:
"Witam,
Nie trzeba pisać na wszystkie znane adresy. Laptop został zamówiony 11 lutego, niestety na chwilę obecną nie został jeszcze wysłany z powodu braków w zapasach a" od kilku tygodni Sony nie dostawia towaru do Europy/na Wyspy.
Jak będę coś wiedział to dam znać.
Bardzo przepraszam za to opóźnienie, ale to nie nasza wina.
Pozdrawiam"
Wychodzi na to, ze pozostaje nam tylko czekac... Moglaby byc za to opoznienie jakas rekompensata w postaci jakichs gadzetow np karty i koszulka
|
dark1one
Użytkownik
|
# Wysłany: 25 Lut 2010 21:36
Odpowiedz
retsoop, nie panikuj . Paradise poker zawsze w moim wypadku wywiązywał się z obowiązków, ale fakt, że czasami długo . Ja laptopa dostalem po miesiącu. Liga pokerowa wysyła wyniki do paradise poker, oni wysyłają to do swojego manadżera i dopiero wtedy coś się dzieje :P. A laptop fajny jest, spróbuje sobie drugiego wygrać :P.
|
retsoop
Użytkownik
|
# Wysłany: 25 Lut 2010 22:01
Odpowiedz
dark1one a jaki model dostales?? Sony Vaio NS30E?? Bo mnie napisali ze tego modelu juz nie maja i prawdopodobnie dostane nowszy...na stronie pokerligi pisza ze bedzie to CS21 co Ty na to?
|